Pastrama din carne de porc

Pastrama din carne de porc

Trebuie sa incercati aceasta reteta de pastrama. Este foarte buna, frageda si aromata! O puteti incerca si in varianta cu carne de curcan insa daca vreti un Craciun traditional, preparati aceasta reteta.

Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
craciun  revelion  
Ingrediente
    Preparare

    Alegem carne care sa aiba putina grasime, eu am folosit spata de porc dar merge foarte bine si pulpa. Portionam carnea astfel incat sa obtinem bucati nu foarte groase, cam cat palma de mari. Pisam usturoiul si il punem intr-un bol Presam cimbrul intre degete si il aaugam peste usturoi. Adaugam sarea, piperul macinat si boiaua si facem un amestec. Frecam bine carnea cu acest amestec pana este bine patrunsa. Punem intr-un bol cu capac si dam la frigider pwntru cateva zile. Eu am lasat-o cam 5 zile.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe http://www.caietulcuretete.com

    Recomandari