Rondele de cartofi noi dulci pe gratar

Rondele de cartofi noi dulci pe gratar

Secretul acestei retete este inabusirea cartofilor in interior si crusta formata deasupra - rezulta niste monede de cartofi noi dulci foarte aromate.

Specificbritanic
Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • apa250 ml
Preparare

Dati apa cu sare in clocot, curatati si taiati in rondele catofii, apoi adaugati-i in apa clocotita.

Tineti la inabusit 3 - 4 minute, apoi scoateti rondelele din apa fierbinte si puneti-i intr-un bol cu apa cu gheata pentru a se "odihni".

Scoateti monedele de cartofi din apa, uscati-i si intr-un vas dati cartofii prin ulei.

Asezati apoi rondelele in mijlocul gratarului incins, tineti 2 - 3 minute pe fiecare parte, apoi sarati si serviti.

Recomandari