Rondele de cartofi noi dulci pe gratar

Secretul acestei retete este inabusirea cartofilor in interior si crusta formata deasupra - rezulta niste monede de cartofi noi dulci foarte aromate.
Ingrediente
- apa250 ml
Preparare
Dati apa cu sare in clocot, curatati si taiati in rondele catofii, apoi adaugati-i in apa clocotita.
Tineti la inabusit 3 - 4 minute, apoi scoateti rondelele din apa fierbinte si puneti-i intr-un bol cu apa cu gheata pentru a se "odihni".
Scoateti monedele de cartofi din apa, uscati-i si intr-un vas dati cartofii prin ulei.
Asezati apoi rondelele in mijlocul gratarului incins, tineti 2 - 3 minute pe fiecare parte, apoi sarati si serviti.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





stau
- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"