Kebab de miel cu sos marinat Guinness

Guinness este o bere ideala pentru gatit, deoarece contine mai multe arome discrete, ce pot evidentia celelalte ingrediente. Pregateste acest preparat inedit si-ti vei impresiona cu siguranta prietenii!
Ingrediente
- ardei iute1 felie
- usturoi uscat2 capatani
- ulei de masline0
- chimen1 lingurita
- sare0
- piper0
- iaurt1 lingura
- suc de lamaie0
- coriandru1 lingura
- ceapa rosie1 bucata
- ardei rosu1 bucata
- muschi de miel1 bucata
- ardei galben1 bucata
- bere guiness50 ml
Preparare
Ultimele 9 ingrediente din lista se folosesc pentru sos.
Se taie muschiul in 8 bucati si se lasa in sos peste noapte, la frigider.
Se taie ardeii si ceapa, se amesteca si se pun in uleiul de masline.
Compozitia aceasta se adauga peste mielul aflat la marinat si se mai lasa la frigider pentru 2-3 ore.
Se pun mielul si legumele pe 4 frigarui si se lasa 8 minute la cuptor, la o temperatura de 180 de grade Celsius.
Se pot face si la gratar.
Tips
Se servesc cu sos de iaurt si menta.