Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii

Incearca o reteta speciala, pentru zilele de sarbatoare! Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii va face deliciul tuturor invitatilor, fie ca vei servi aceasta friptura la o cina de ziua onomastica, fie ca o vei alege pentru masa festiva de Craciun sau Revelion.
Ingrediente
Preparare
Asezonam bucata de cotlet cu piper 5 arome Solaris din abundenta. Frecam bine ca sa patrunda aromele in carne. Imbracam bucata de cotlet in folie de aluminiu si o punem in tava. Completam cu apa cam pana la jumatatea cotletului si o dam la cuptor aproximativ 45 minute.
Cat sta cotletul in cuptor pregatim sosul. Punem coacazele rosii si zaharul brun intr-un vas.
Citeste continuarea retetei pe www.caietulcuretete.com
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Sa vorbim despre haine fetelor
- person
"sensul vietii este acela de a cauta fericirea!"