Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii

Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii

Incearca o reteta speciala, pentru zilele de sarbatoare! Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii va face deliciul tuturor invitatilor, fie ca vei servi aceasta friptura la o cina de ziua onomastica, fie ca o vei alege pentru masa festiva de Craciun sau Revelion.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  craciun  revelion  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    Asezonam bucata de cotlet cu piper 5 arome Solaris din abundenta. Frecam bine ca sa patrunda aromele in carne. Imbracam bucata de cotlet in folie de aluminiu si o punem in tava. Completam cu apa cam pana la jumatatea cotletului si o dam la cuptor aproximativ 45 minute.
    Cat sta cotletul in cuptor pregatim sosul. Punem coacazele rosii si zaharul brun intr-un vas.

    Citeste continuarea retetei pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari