Cotlete de miel cu feta si lamaie

Se poate face o friptura delicioasa si fara pulpa de miel. Cotletele de miel cu suprafata crocanta si interior fraged, ierburile proaspete, lamaia si pasta cremoasa de branza feta sunt combinate in aceasta friptura rapid de facut pentru masa de Paste.
Ingrediente
- branza feta1 bucata
- ulei de masline0 dupa gust
- cimbru1 legatura
- oregano1 legatura
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- suc de lamaie1 bucata
- cotlet de miel6 bucati
Preparare
Rupe cateva frunzulite de oregano si cimbru, pune-le intr-un bol si picura putin ulei de masline.
Taie cateva cubulete de branza feta si adauga-le in bolul cu ierburi. (e bine sa fie mai mari, mai ales ca ele se vor zdrobi usor atunci cand amesteci toate ingredientele intr-un bol. Condimenteaza cu piper negru si suc de lamaie si amesteca totul usor.
Incinge o tigaie cu grill, condimenteaza cotletele de miel cu sare si piper si unge cotletele cu putin ulei de masline, inainte de a le pune pe gratar. Lasa-le la copt cateva minute, pe fiecare parte.
Pune cotletele in farfurie si toarna peste fiecare dressing-ul de feta cu ierburi.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"