Ceafa de porc cu mirodenii

Ceafa de porc cu mirodenii

Iata o reteta cu care iti poti impresiona cu siguranta prietenii, intr-un weekend la gratar.

Specificromanesc
Timp prepararelaborios
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • patrunjel1 legatura
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline120 ml
  • otet balsamic60 ml
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • carne de porc6 felii
  • mirodenii indiene2 linguri
Preparare

Patrunjelul se spala bine, se toaca marunt si se amesteca cu mirodeniile indiene, apoi cu sare si piper si cu otettul balsamic si usturoiul pisat.

Se freaca bine feliile de ceafa cu acest amestec, dupa ce au fost unse cu ulei de masline, apoi se aseaza feliile intr-un castron, se acopera cu mirodeniile si uleiul si se lasa peste noapte, acoperite cu folie alimentara.

Se incinge bine gratarul a doua zi si se frig bucatile de ceafa pana se rumenesc bine, pe ambele parti.

Tips

Se servesc fierbinti cu salata rece langa.

Recomandari