Frigarui de pui cu miere si lime

Frigarui de pui cu miere si lime

Se apropie sezonul cald, asa ca orice am alege sa preparam, trebuie sa fie simplu si usor de facut. Mancarea facuta pe gratar este mult mai buna, iar daca adaugam cateva ingredinte precum miere sau lime, in mod sigur preparatul va fi un succes.

Specificamerican
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
onomastica  
Ingrediente
  • miere1 lingurita
  • usturoi uscat4 capatani
  • ulei de masline2 linguri
  • sare0
  • piper0
  • coriandru0
  • lime (lamaie verde)2 bucati
  • piept pui1 kg
  • piper rosu0
Preparare

Pieptul de pui se spala si se taie in doua jumatati, dupa care se condimenteaza cu sare si piper.

Restul ingredientelor se amesteca intr-un bol, dupa care se pun peste pieptul de pui. Puiul se acopera cu o punga de plastic si se tine la frigider circa 4 ore.

Dupa ce carnea s-a marinat, se pregateste gratarul. Pieptul de pui se foloseste la pregatirea a 4 frigarui. Se tin la suficient cat carnea sa se patrunda.

La final, frigaruile se pot servi cu orez natur sau cu salata.

Recomandari