Mancare gatita
Gateste puiul in stil Marengo, cu usturoi, ciuperci si sos aromat.
Reteta traditionala peruana, puiul cu alune macinate este o mancare simpla si gustoasa, pe care o puteti pregati de fiecare data cand aveti prietenii la cina.
Un preparat inedit si apetisant, sufleul de peste in stil marocan va reprezenta piesa de rezistenta la orice cina festiva.
Garnitura traditionala pentru orice mancare cu specific indian, orezul este un preparat delicios si foarte hranitor.
Alege pentru cina de Florii peste la tava alaturi de un delicios sos curry si iti vei incanta toti musafirii!
Mancarea de gulii merge foarte bine cu hrean si ridichii. Combina-le pe toate si vei obtine un preparat culinar gustos si aspectuos!
Perioada postului poate fi ideala in cazul in care vrei sa gatesti o delicioasa tocana de ciuperci.
Iti place musacaua foarte mult insa ai vrea sa o mananci si in perioada de post? Incearca aceasta gustoasa musaca cu soia, orez si varza. Se presara piper negru in farfurie, peste fiecare portie. Pofta buna!
Daca iti place musacaua insa te-ai saturat de carnea de vita sau porc, poti incerca sa o prepari cu peste si cartofi. Este o reteta usor de preparat si potrivita in posturi, atunci cand este dezlegare la peste. Pofta buna!
Combina carnea de vitel cu legume proaspete si cu un pahar de vin alb si vei obtine un preparat gustos si hranitor.
Sunt foarte gustoase si reprezinta o alternativa deosebita la sarmalele clasice cu varza si carne tocata.
Aroma deosebita a boabelor de quinoa este imbogatita de aroma vinului alb pentru un preparat culinar de exceptie.
Un preparat inedit dar care se pregateste foarte usor, varza umpluta cu carne de vita si carnaciori picanti reprezinta un fel de mancare care va starni admiratia invitatilor.
Prazul se potriveste foarte bine cu carnea de peste, imprimandu-i din aroma si dulceata, iar daca pui si ciuperci, vei obtine o delicatesa de zile mari.
Se prepara extrem de usor si este plina de vitamine si fibre naturale. Se poate servi ca atare, sau ca garnitura la gratar de carne sau peste.
Prepara-i iubitului tau de Valentine`s Day creveti apetisanti, alaturi de paste, presarate din abundenta cu mozzarela cremoasa.
Reteta trimisa de Stefania Nane. Este simplu de gatit, ideal pentru cand vrei ceva rapid, gustos si care sa nu cada greu la stomac.
Broccoli cu migdale este o garnitura delicioasa pentru friptura cu cartofi sote.
Un preparat rafinat, scoicile in sos alb au un gust fin si delicat datorita prezentei smantanii.
Reteta oferita de Petre Mihaela Cu ajutorul umpluturii de cartofi obtii niste ardei umpluti fara carne, teribil de gustosi si hranitori.
Prepara calamarul alaturi de un sos aromat de ceapa verde si vei obtine un fel de mancare aspectuos si aromat.
Reteta trimisa de Monica Borza Este hranitor si se prepara destul de repede. Se poate consuma simplu, avand un aport caloric scazut, sau ca garnitura la preparatele din carne.
Reteta oferita de Mihaela Crasovschi Thailandezii servesc totul cald langa felii de castraveti verzi. Asa puteti servi si dumneavoastra acest preparat delicios, un mix gustos de pui, orez si busuioc.
Un mod inedit de a prepara guliile. Umplutura cu ciuperci este foarte aromata si se combina foarte bine cu gustul miezului de gulie.
Reteta trimisa de Doina Ana Butman Arata apetisant si este foarte gustos. Feuilletage-ul cu ciuperci ramane un preparat de baza pentru orice masa in familie.
Reteta trimisa de Gradinaru Ana-Maria Este vremea pentru o musaca savuroasa, cu branza rasa deasupra, un deliciu care va fi mereu pe gustul invitatilor.
Reteta trimisa de Ana-Maria Comanescu Varianta mult mai aromata a traditionalului pui cu ciuperci, datorita delicioasei branze topite.
Reteta trimisa de Ana Negrea Foarte hranitoare si gustoase, pastele couscous cu ardei nu ingrasa si se prepara foarte rapid.
Un preparat foarte aromat, sufleul de telina cu smantana reprezinta un fel de mancare mai putin obisnuit, insa nu mai putin gustos.
Gateste crevetii in acest fel, cu un delicios sos de usturoi si vei avea pe masa un preparat delicios si rapid.