Mancare gatita

Pui Marengo
Pui Marengo

Gateste puiul in stil Marengo, cu usturoi, ciuperci si sos aromat.

Pui peruan cu alune
Pui peruan cu alune

Reteta traditionala peruana, puiul cu alune macinate este o mancare simpla si gustoasa, pe care o puteti pregati de fiecare data cand aveti prietenii la cina.

Sufleu de peste marocan
Sufleu de peste marocan

Un preparat inedit si apetisant, sufleul de peste in stil marocan va reprezenta piesa de rezistenta la orice cina festiva.

Orez indian
Orez indian

Garnitura traditionala pentru orice mancare cu specific indian, orezul este un preparat delicios si foarte hranitor.

Peste la tava in sos curry
Peste la tava in sos curry

Alege pentru cina de Florii peste la tava alaturi de un delicios sos curry si iti vei incanta toti musafirii!

Mancare de gulii
Mancare de gulii

Mancarea de gulii merge foarte bine cu hrean si ridichii. Combina-le pe toate si vei obtine un preparat culinar gustos si aspectuos!

Tocana de Pleurotus
Tocana de Pleurotus

Perioada postului poate fi ideala in cazul in care vrei sa gatesti o delicioasa tocana de ciuperci.

Musaca de soia
Musaca de soia

Iti place musacaua foarte mult insa ai vrea sa o mananci si in perioada de post? Incearca aceasta gustoasa musaca cu soia, orez si varza. Se presara piper negru in farfurie, peste fiecare portie. Pofta buna!

Musaca de peste
Musaca de peste

Daca iti place musacaua insa te-ai saturat de carnea de vita sau porc, poti incerca sa o prepari cu peste si cartofi. Este o reteta usor de preparat si potrivita in posturi, atunci cand este dezlegare la peste. Pofta buna!

Carne de vitel cu vin alb
Carne de vitel cu vin alb

Combina carnea de vitel cu legume proaspete si cu un pahar de vin alb si vei obtine un preparat gustos si hranitor.

Sarmalute cu pasat
Sarmalute cu pasat

Sunt foarte gustoase si reprezinta o alternativa deosebita la sarmalele clasice cu varza si carne tocata.

Quinoa cu vin alb si broccoli
Quinoa cu vin alb si broccoli

Aroma deosebita a boabelor de quinoa este imbogatita de aroma vinului alb pentru un preparat culinar de exceptie.

Varza umpluta cu carne
Varza umpluta cu carne

Un preparat inedit dar care se pregateste foarte usor, varza umpluta cu carne de vita si carnaciori picanti reprezinta un fel de mancare care va starni admiratia invitatilor.

Biban file cu sos de praz
Biban file cu sos de praz

Prazul se potriveste foarte bine cu carnea de peste, imprimandu-i din aroma si dulceata, iar daca pui si ciuperci, vei obtine o delicatesa de zile mari.

Fasole verde cu sos de ceapa caramelizat
Fasole verde cu sos de ceapa caramelizat

Se prepara extrem de usor si este plina de vitamine si fibre naturale. Se poate servi ca atare, sau ca garnitura la gratar de carne sau peste.

Creveti cu paste si mozzarella
Creveti cu paste si mozzarella

Prepara-i iubitului tau de Valentine`s Day creveti apetisanti, alaturi de paste, presarate din abundenta cu mozzarela cremoasa.

Legume pe pat de orez italian
Legume pe pat de orez italian

Reteta trimisa de Stefania Nane. Este simplu de gatit, ideal pentru cand vrei ceva rapid, gustos si care sa nu cada greu la stomac.

Broccoli cu migdale
Broccoli cu migdale

Broccoli cu migdale este o garnitura delicioasa pentru friptura cu cartofi sote.

Scoici cu sos alb
Scoici cu sos alb

Un preparat rafinat, scoicile in sos alb au un gust fin si delicat datorita prezentei smantanii.

Ardei umpluti cu cartofi
Ardei umpluti cu cartofi

Reteta oferita de Petre Mihaela Cu ajutorul umpluturii de cartofi obtii niste ardei umpluti fara carne, teribil de gustosi si hranitori.

Calamar cu ceapa verde
Calamar cu ceapa verde

Prepara calamarul alaturi de un sos aromat de ceapa verde si vei obtine un fel de mancare aspectuos si aromat.

Ghiveci de legume la cuptor
Ghiveci de legume la cuptor

Reteta trimisa de Monica Borza Este hranitor si se prepara destul de repede. Se poate consuma simplu, avand un aport caloric scazut, sau ca garnitura la preparatele din carne.

Pui tailandez
Pui tailandez

Reteta oferita de Mihaela Crasovschi Thailandezii servesc totul cald langa felii de castraveti verzi. Asa puteti servi si dumneavoastra acest preparat delicios, un mix gustos de pui, orez si busuioc.

Gulii cu ciuperci
Gulii cu ciuperci

Un mod inedit de a prepara guliile. Umplutura cu ciuperci este foarte aromata si se combina foarte bine cu gustul miezului de gulie.

Feuilletage cu ciuperci
Feuilletage cu ciuperci

Reteta trimisa de Doina Ana Butman Arata apetisant si este foarte gustos. Feuilletage-ul cu ciuperci ramane un preparat de baza pentru orice masa in familie.

Musaca de cartofi cu branza
Musaca de cartofi cu branza

Reteta trimisa de Gradinaru Ana-Maria Este vremea pentru o musaca savuroasa, cu branza rasa deasupra, un deliciu care va fi mereu pe gustul invitatilor.

Ciuperci cu pui si branza topita
Ciuperci cu pui si branza topita

Reteta trimisa de Ana-Maria Comanescu Varianta mult mai aromata a traditionalului pui cu ciuperci, datorita delicioasei branze topite.

Paste couscous cu ardei
Paste couscous cu ardei

Reteta trimisa de Ana Negrea Foarte hranitoare si gustoase, pastele couscous cu ardei nu ingrasa si se prepara foarte rapid.

Sufleu de telina cu smantana
Sufleu de telina cu smantana

Un preparat foarte aromat, sufleul de telina cu smantana reprezinta un fel de mancare mai putin obisnuit, insa nu mai putin gustos.

Creveti cu sos de usturoi
Creveti cu sos de usturoi

Gateste crevetii in acest fel, cu un delicios sos de usturoi si vei avea pe masa un preparat delicios si rapid.

Recomandari