Pui tailandez

Reteta oferita de Mihaela Crasovschi Thailandezii servesc totul cald langa felii de castraveti verzi. Asa puteti servi si dumneavoastra acest preparat delicios, un mix gustos de pui, orez si busuioc.
Ingrediente
- morcov1 bucata
- rosie1 bucata
- usturoi uscat2 catei
- piper0 dupa gust
Preparare
Se prajeste carnea de pui in putin ulei (ulei de susan) cu putin usturoi (1-2 catei), iar cand s-au rumenit se adauga in tigaie 1-2 oua si se amesteca bine pana se prajesc.
Se adauga orezul fiert separat (se poate folosi prez preambalat la pliculete, care nu trage apa la fiert) si se continua sa se prajeasca (la caldura mai mica), apoi sare, piper, putin zahar, sos de soia deschis la culoare .
Cand s-au rumenit se adauga ardeii, rosia, ceapa verde tocata marunt si morcovul si se mai lasa 15 minute la foc mic.
Tips
Se serveste fierbinte, cu busuioc din belsug.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut!"