Bezele cu cafea

Un desert potrivit pentru o seara romantica alaturi de persoana iubita sau pentru orice alta ocazie. Aceste bezele cu cafea sunt extrem de aromate si se pot servi alaturi de frisca si lichior. Le poti lipi cate doua cu o crema de ciocolata.
Ingrediente
- cafea neagra200 ml
- ou6 bucati
- zahar tos500 g
Preparare
Din zahar si cafea se face un sirop care se lasa sa se raceasca.
Albusurile se bat bine intr-un cazanel, se pune cazanelul intr-un bain-marie, pe foc, si se amesteca cu siropul de cafea pana ce se ingroasa.
Se pune compozitia intr-un pos sau intr-un cornet si se formeaza aveline intr-o tava tapetata cu hartie.
Se coace la un foc domol, se lasa sa se raceasca, se scot din tava si se lipesc cate doua cu crema de ciocolata.
Tips
Se pot servi alaturi de frisca si lichior.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"