Bezele cu cafea

Bezele cu cafea

Un desert potrivit pentru o seara romantica alaturi de persoana iubita sau pentru orice alta ocazie. Aceste bezele cu cafea sunt extrem de aromate si se pot servi alaturi de frisca si lichior. Le poti lipi cate doua cu o crema de ciocolata.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  craciun  revelion  ziua femeii  
Ingrediente
  • cafea neagra200 ml
  • ou6 bucati
  • zahar tos500 g
Preparare

Din zahar si cafea se face un sirop care se lasa sa se raceasca.

Albusurile se bat bine intr-un cazanel, se pune cazanelul intr-un bain-marie, pe foc, si se amesteca cu siropul de cafea pana ce se ingroasa.

Se pune compozitia intr-un pos sau intr-un cornet si se formeaza aveline intr-o tava tapetata cu hartie.

Se coace la un foc domol, se lasa sa se raceasca, se scot din tava si se lipesc cate doua cu crema de ciocolata.

Tips

Se pot servi alaturi de frisca si lichior.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

my thrill
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right