Ghiveci de legume la cuptor

Reteta trimisa de Monica Borza Este hranitor si se prepara destul de repede. Se poate consuma simplu, avand un aport caloric scazut, sau ca garnitura la preparatele din carne.
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- mazare1 pahar
- morcov1 bucata
- vanata1 bucata
- piper0 dupa gust
- conopida1 bucata
Preparare
Toate legumele se taie in felii subtiri sau cuburi potrivite.(se poate folosi robotul de bucatarie).
Dupa ce le-am taiat le inabusim putin in putin ulei de masline si le asezam intr-o tava de copt.
Se mai toarna 2 linguri de ulei peste legume si se imbraca cu pasta de rosii, se adauga putina sare, piper si putin usturoi si se acopera tava cu folie de aluminiu.
Se da la cuptor (la 180 de grade, incalzit dinainte) si se coace aproape o ora pana ce toate legumele sunt moi( dupa 40 minute la cuptor se indeparteaza folia si se mai lasa 10 minute ca legumele sa se rumeneasca).
Tips
Se serveste rece sau fierbinte, dupa preferinte.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"