Sufleu de peste marocan

Sufleu de peste marocan

Un preparat inedit si apetisant, sufleul de peste in stil marocan va reprezenta piesa de rezistenta la orice cina festiva.

Specificmarocan
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • branza feta250 g
  • lamaie1 bucata
  • mustar1 lingurita
  • ou5 bucati
  • unt60 g
  • sofran1 lingurita
Preparare

Pestele file se pune intr-un vas in apa cu putina sare, la fiert, timp de 7-8 minute, apoi se scurge si se taie bucatele mici.

Untul se topeste si se amesteca cu galbenusurile de la cele 5 oua, iar peste ele se adauga branza feta rasa pe razatoarea mare, putin piper verde, sofranul, mustarul si firele de cimbru tocate marunt.

Se incorporeaza fileurile de peste tocate bucatele, apoi albusurile batute spuma si zeama de la lamaie.

Se pune compozitia intr-un vas de sticla termorezistent si se da la cuptor timp de 10-15 minute.

Tips

Se serveste cu zeama de lamaie verde.

Recomandari