Sufleu de peste marocan
Un preparat inedit si apetisant, sufleul de peste in stil marocan va reprezenta piesa de rezistenta la orice cina festiva.
Recomandat pentru Evenimente
cina romanticaIngrediente
- branza feta250 g
- lamaie1 bucata
- mustar1 lingurita
- ou5 bucati
- unt60 g
- sofran1 lingurita
Preparare
Pestele file se pune intr-un vas in apa cu putina sare, la fiert, timp de 7-8 minute, apoi se scurge si se taie bucatele mici.
Untul se topeste si se amesteca cu galbenusurile de la cele 5 oua, iar peste ele se adauga branza feta rasa pe razatoarea mare, putin piper verde, sofranul, mustarul si firele de cimbru tocate marunt.
Se incorporeaza fileurile de peste tocate bucatele, apoi albusurile batute spuma si zeama de la lamaie.
Se pune compozitia intr-un vas de sticla termorezistent si se da la cuptor timp de 10-15 minute.
Tips
Se serveste cu zeama de lamaie verde.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"