Piept de pui pe pat de ciuperci

Piept de pui pe pat de ciuperci

Piept de pui pe pat de ciuperci este o mancare deosebit de gustoasa si satioasa. Fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii sau doar vrei sa prepari ceva gustos pentru tine si partenerul tau, cu acest preparat sigur vei avea succes!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci1 kg
  • patrunjel1 legatura
  • vin alb1 pahar
  • usturoi uscat2 bucati
  • piper0 dupa gust
  • susan3 linguri
  • ceapa rosie2 bucati
  • piept pui1 bucata
  • delikat0
Preparare

Pieptul de pui dezosat se taie fasii lungi si il prajim; cand e aproape gata adaugam susan deasupra.

Ciupercile se spala, apoi se pun la fiert.

In tigaie punem putin ulei in care prajim un pic ceapa peste care adugam ciupercile. Le calim cu putina apa, adaugam si vinul si cand au scazut adaugam si patrunjelul tocat.

Apoi turnam compozitia intr-un vas iena, punem si puiul prajit fisii, presaram cascavalul si dam la cuptor 15 min.

Tips

Se serveste cald.

Recomandari