Ciuperci cu pui si branza topita

Ciuperci cu pui si branza topita

Reteta trimisa de Ana-Maria Comanescu Varianta mult mai aromata a traditionalului pui cu ciuperci, datorita delicioasei branze topite.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • unt50 g
  • piper0 dupa gust
  • smantana400 ml
Preparare

Pieptii de pui se dezoseaza, iar carnea se taie in cubulete si se pune la calit in untul topit in prealabil.

Dupa ce s-a rumenit putin se adauga ceapa taiata rondele fine, sare si piper.

Dupa alte 5 minute se adauga ciupercile si se amesteca bine.

Se adauga la amestec smantana si cele 2 tuburi de branza topita, amestecand continuu sa nu se lipeasca.

Se presara putin piper la sfarsit.

Tips

Se serveste fierbinte, cu mamaliga.

Recomandari