Biban file cu sos de praz

Biban file cu sos de praz

Prazul se potriveste foarte bine cu carnea de peste, imprimandu-i din aroma si dulceata, iar daca pui si ciuperci, vei obtine o delicatesa de zile mari.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  valentine`s day  dragobete  
Ingrediente
  • ciuperci380 g
  • lapte100 ml
  • patrunjel4 fire
  • unt100 g
  • piper0 dupa gust
  • praz1 fir
  • arpagic6 bucati
  • biban2 bucati
  • coaja rasa de lamaie1 lingurita
Preparare

Arpagicul si prazul se curate, se toaca marunt si se pun la calit in 50 gr unt topit.

Dupa ce s-au rumenit putin se adauga ciupercile din conserva, bine scurse si se lasa 8-10 minute la foc mic.

Se adauga restul de unt, patrunjelul tocat marunt, laptele, sare si piper si se lasa sad ea cateva clocote.

Intr-un vas termorezistent se pun fileurile de biban, peste ele sosul si se da la cuptor timp de 15 minute, pana se patrunde pestele.

Tips

Serviti cald, cu zeama de lamaie stoarsa peste fileuri.

Recomandari