Vinete pane cu susan

Vinete pane cu susan

Profitati de ultimele vinete proaspete care se mai gasesc la piata si preparati acesta vinete pane cu susan. Pe cat este de banal preparatul, pe atat de gustos este. Se prepara foarte simplu si aceste vinete pane se pot servi alaturi de un sos racoritor de iaurt si usturoi.

Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  1 martie  onomastica  
Ingrediente
  • ou2 bucati
  • ulei de floarea-soarelui0
  • vanata1 bucata
  • sare0
  • iaurt100 ml
  • faina3 linguri
  • seminte de susan3 linguri
Preparare

Vinetele se spala si se curata de coaja apoi se taie rondele de 1 cm grosime. Se sareaza fiecare felie pe ambele fete si se lasa sa se odihneasca 30 minute.
Faina se amesteca cu semintele de susan si sarea. Se sterg cu un servetel feliile de vinete, se scufunda in iaurt, se trec prin faina apoi prin ou batut. Se prajesc feliile de vinete pe ambele fete apoi se scot pe servetele pentru ca acestea sa absoarba surplusul de ulei. Se pot servi alaturi de un sos racoritor de iaurt si usturoi.

Recomandari