Creveti cu sos de usturoi

Creveti cu sos de usturoi

Gateste crevetii in acest fel, cu un delicios sos de usturoi si vei avea pe masa un preparat delicios si rapid.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • usturoi uscat6 catei
  • piper0 dupa gust
  • creveti1 kg
Preparare

Crevetii se spala si se pun la fiert in apa cu sare, apoi se decorticheaza.

Usturoiul se curata, se zdrobeste si se pune intr-o tigaie, alaturi de cele 2 tuburi de branza topita, patrunjel tocat foarte marunt, smantana grasa, sare si piper, amestecand foarte bine.

Crevetii decorticati se pun la calit in unt topit timp de 5 minute, pe ambele parti apoi se rastoarna in sosul alb de usturoi.

Se mai lasa pe foc inca 5 minute, amestecand incontinuu.

Tips

Se servesc fierbinti.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Universul Penthouseurilor Oradene
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right