Creveti cu sos de usturoi

Gateste crevetii in acest fel, cu un delicios sos de usturoi si vei avea pe masa un preparat delicios si rapid.
Ingrediente
- usturoi uscat6 catei
- piper0 dupa gust
- creveti1 kg
Preparare
Crevetii se spala si se pun la fiert in apa cu sare, apoi se decorticheaza.
Usturoiul se curata, se zdrobeste si se pune intr-o tigaie, alaturi de cele 2 tuburi de branza topita, patrunjel tocat foarte marunt, smantana grasa, sare si piper, amestecand foarte bine.
Crevetii decorticati se pun la calit in unt topit timp de 5 minute, pe ambele parti apoi se rastoarna in sosul alb de usturoi.
Se mai lasa pe foc inca 5 minute, amestecand incontinuu.
Tips
Se servesc fierbinti.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Universul Penthouseurilor Oradene
- person
"impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."