Scoici cu sos alb

Scoici cu sos alb

Un preparat rafinat, scoicile in sos alb au un gust fin si delicat datorita prezentei smantanii.

Specificmediteranean
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
dragobete  
Ingrediente
  • frisca400 ml
  • rosie3 bucati
  • unt75 g
  • vin alb1 pahar
  • usturoi uscat10 catei
  • scoici750 g
Preparare

Untul se pune intr-un vas la topit, apoi se adauga usturoiul taiat feliute subtiri si se lasa la calit pana se rumeneste putin.

Rosiile se decojesc si se toaca marunt, apoi se adauga peste usturoi.

Scoicile se pun la fiert in apa cu sare pana se deschid si apoi li se scoate pulpa, care se pune peste amestecul din vas.

Dupa 5 minute se adauga vinul alb si frisca nebatuta si se lasa la fiert inca 10 minute.

Tips

Se serveste fierbinte.

Recomandari