Aperitive cu carne sau peste
O reteta simpla dar spectaculoasa ca gust, pentru a pune pe masa de Craciun o delicioasa garnitura din ciuperci. Acest fel de mancare se poate consuma ca fel principal, alaturi de sos sau piure de cartofi sau ca garnitura pentru gratar.
O reteta simpla dar spectaculoasa ca gust, pentru a pune pe masa de Craciun o delicioasa garnitura din ciuperci. Acest fel de mancare se poate consuma ca fel principal, alaturi de sos sau piure de cartofi sau ca garnitura pentru gratar.
Probabil ai mancat rosii umplute cu pasta de branza, dar ce ai zice daca ar fi umplute cu pasta de peste? Un meniu potrivit pentru cele doua zile din Postul Pastelui in care este dezlegare la peste si nu numai! Se poate pune in pasta de peste si putin mustar iute.
Iti place combinatia de sarat si picant? Daca vrei un aperitiv gustos si deosebit pentru o ocazie speciala, incearca sa combini tonul cu branza Cheddar. Acest aperitiv se serveste imediat, cu ceapa verde deasupra.
Un aperitiv pentru adevaratii pasionati ai gastronomiei mediteraneene. Frigaruile cu creveti se servesc fierbinti alaturi de sos de chilli si zeama de lamaie. Aceste aperitive sunt perfecte daca esti gazda unei petreceri si vrei sa-ti impresionezi invitatii.
Un mix ingenios de alimente intr-un aperitiv savuros. Un aperitiv de zile mari, puiul afumat in combinatie cu salata verde si ghimbir va spori savoarea mesei de sarbatori! Puil afumat cu varza si chilli se serveste rece alaturi de supe fierbinti.
Aperitivele cu aspect haios sunt preferatele copiilor. Acest aperitiv ingenios este preferatul copiilor, deoarece este foarte usor de preparat si deosebit de aromat. Cosuletele din foietaj umplute cu somon si ceapa verde se pot servi fie calde fie reci.
Un aperitiv original si foarte gustos! Ciupercile umplute cu creier sunt usor de preparat si o combinatie rafinata, inedita. Pentru cei care nu prefera creierul se pot umple si cu carne de vita. Se servesc fierbinti, cu verdeata.
Cauti o idee aperitiv super aromat si racoritor, potrivit pentru un bufet pretentios? Iti recomandam tartine cu somon si castraveti care se servesc cu ajutorul unei scobitori, care strapung tartinele..
Un aperitiv perfect pentru o masa festiva sau o cina intre prieteni, pasta de peste se prepara imediat si este foarte gustoasa in combinatie cu toastul prajit. Pasta cu ton se serveste pe toast de paine prajita.
Combinatia dintre ficateii de pasare si ciuperci este una deosebita si reteta este recomandata in special copiilor si persoanelor cu sensibilitate gastrica. Ciuperci cu ficatei se servesc fierbinti, cu verdeata sau ceapa verde deasupra.
Daca te-ai saturat de chiftelutele din pui sau proc iti prezentam un alt fel de chiftele, de data aceasta din creveti gustosi, vor incanta cu siguranta degustatorii de la o cina intre prieteni. Serveste-le reci cu iaurt sau fierbinti, cu piure.
Un aperitiv teribil de gustos si foarte potrivit pentru o zi de sarbatoare, toastul cu file de somon afumat si delicate seminte de susan reprezinta gustarea ideala.Se servesc combinate, painea fierbinte si fileul si maioneza foarte rece.
Daca-ti plac preparatele pe baza de ficat, acest aperitiv va fi pe gustul tau. Aperitiv foarte gustos, Caved Catzutz se serveste rece, alaturi de acritura, la orice masa in familie. Se serveste cu castraveti acri, gogosari sau salata de rosii picante.
Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de peste. Se poate prepara cu orice fel de carne alba de peste si este delicios. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de vin alb, demisec.
Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de curcan. Este la fel de gustos ca si unul cu miel si mult mai usor digerabil. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de rosii mici, cherry.
Vrei niste aperitive foarte gustoase si usor de preparat? Incearca file de ansoa marinat, in combinatie cu toast de paine prajita! Este un aperitiv extrem de usor de preparat si potrivit pentru orice ocazie.
Se apropie Duminica Floriilor si cum este dezlegare la peste, va propun o reteta delicioasa de crochete de peste care se pot servi simple sau intr-o salata apetisanta. Se servesc fierbinti daca sunt simple sau se lasa la racit in frigider daca fac parte dintr-o salata.
Probabil ai mancat rosii umplute cu branza, asa ca iti propunem altfel de rosii umplute. Daca ai nevoie de un aperitiv pe cat de gustos pe atat de aratos iti recomandam rosiile umplute cu peste si orez. Se servesc calde, cu cate 1 lingura de iaurt pe fiecare rosie umpluta.
Adu ceva picant in experienta ta culinara. Aceasta rulada picanta este foarte gustoasa servita rece, iar in cazul celor mai sensibili la condimente se poate asezona si cu sos Worcestershire. Se serveste rece, taiata in felii.
Un aperitiv foarte gustos pentru o masa festiva de 1 Martie, cartofii rulati in bacon se pot servi atat prietenilor cat si unor invitati mai pretentiosi. Pune cate o jumatate de lingura de smantana rece peste fiecare rulou de bacon.
Indrazneste sa pregatesti sardinele altfel si vei avea un preparat absolut delicios! Pentru aceasta reteta poti folosi sardina proastete sau din conserva. Gustul specific al sardinelor alauri de sucul de mandarine va crea un rezultat exotic.
Un pane foarte usor de preparat si care incanta prin gustul specific de fructe de mare. Nu uita sa scurgi uleiul in exces cu ajutorul unui servetel absorbant. Serveste-le alaturi de salata verde si un vin alb.
Vrei o idee de aperitiv pentru o masa mare? Noi iti propunem un aperitiv satios pe cat de aromat, pe atat de inedit, pe care il poti servi la o masa intre prieteni, care se poate servi cald sau rece, alaturi de un vin rosu.
Pentru acest preparat aveti nevoie neaparat de o vanata proaspata, insa in marile supermarketuri veti gasi fara probleme. Sunt delicioase! Gandeste-te la textura fina a vinetei care se topeste in gura si arma cascavalului afumat. Se servesc fierbinti, cu piper alb presarat deasupra.
Un preparat traditional de Craciun, foarte gustos, jambonul de porc se serveste in cele mai savuroase combinatii. Se serveste taiat felii subtiri. Inarmeaza-te cu abdare, caci jambonul de porc are nevoie de aproximativ 2 saptamanai pentru a fi gata.
Un deliciu gastronomic, pestele marinat in otet se poate pastra peste iarna, in beci sau frigider. Este foarte gustos si usor pentru stomac si este o alternativa sanatoasa la pestele prajit. Se poate servi dupa 20-30 de zile, de marinat.
Este racoroasa, este aromata iar daca o stropesti cu putina zeama de lamaie o poti transforma in aperitivul ideal.
Fie ca il consumati ca garnitura sau deasupra unor felii de paine prajita, preparatul are o aroma deosebita si aminteste de gustul inconfundabil al ficateilor prajiti, din vremea copilariei. Se consuma rece, ca garnitura sau deasupra unor felii fierbinti de toast prajit.
Daca-ti plac ciupercile, vei adora acest aperitiv. Ciupercile umplute cu costita si ou se servesc sub forma de aperitiv cald. Ciupercile umplute cu costita si ou au un gust irezistibil si se prepara rapid.