Ciuperci umplute cu costita si ou

Daca-ti plac ciupercile, vei adora acest aperitiv. Ciupercile umplute cu costita si ou se servesc sub forma de aperitiv cald. Ciupercile umplute cu costita si ou au un gust irezistibil si se prepara rapid.
Ingrediente
- ciuperci1 kg
- ou2 bucati
- ulei de floarea-soarelui25 ml
- usturoi uscat2 catei
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- costita porc50 g
- verdeata1 legatura
Preparare
Ciupercile se spala in apa rece, se curata, se taie cozile, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor.
Cand sunt aproape gata, se scoate tava din cuptor si se aseaza pe fiecare ciuperca o feliuta de costita afumata, peste care se toarna 1-2 lingurite de ou batut bine, amestecate cu sare si piper ai se da tava din nou la cuptor.
Dupa ce ciupercile sunt fripte, se aseaza pe un platou, se toarna pe deasupra mujdei de usturoi si se presara cu verdeata tocata marunt.