Chifle umplute cu omleta si sos de usturoi

Chifle umplute cu omleta si sos de usturoi

O reteta foarte rapida si aromata, ideala atunci cand va grabiti sau vreti doar sa preparati o gustare rapida inainte de felul principal.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • branza topita2 felii
  • ou2 bucati
  • usturoi uscat1 catel
  • piper0 dupa gust
Preparare

Se taie un capacel la fiecare chifla si se scobeste miezul uniform.

Se unge fiecare chifla cu putin unt amestecat cu usturoiul zdrobit si se da cateva minute la cuptor.

Se sparg oualele si se amesteca cu sunca taiata marunt, maslinele taiate feliute, sarea, piperul si jumatate din verdeata.

Se pune amestecul in interiorul celor 2 chifle, se acopera fiecare chifla cu cate o felie de branza topita si apoi cu capacelul chiflei si se da la cuptor inca 5 minute, pana se coace omleta si se topeste branza topita.

Tips

In amestecul pentru omleta se pot pune si ciuperci, iar in loc de sunca se pot folosi sardine.

Recomandari