Ficatei de pui cu sos de maioneza

Ficatei de pui cu sos de maioneza

Fie ca il consumati ca garnitura sau deasupra unor felii de paine prajita, preparatul are o aroma deosebita si aminteste de gustul inconfundabil al ficateilor prajiti, din vremea copilariei. Se consuma rece, ca garnitura sau deasupra unor felii fierbinti de toast prajit.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ulei de masline40 ml
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • castravete acru4 bucati
  • maioneza300 g
  • ficatei pasare400 g
Preparare

Ficateii de pasare se spala in apa rece, li se indeparteaza pielitele si apoi se innabusa in putin ulei de masline si 3 linguri de apa, timp de 10 minute.

Castraveciorii murati in saramura se dau pe razatoarea mare si se scurg apoi de zeama.

Se toaca ficatul racit in cubulete mici si se amesteca apoi cu castraveciorii, sarea, piperul si maioneza de casa.

Se consuma rece, ca garnitura sau deasupra unor felii fierbinti de toast prajit.

Tips

Pentru o savoare deosebita se poate adauga 1 lingurita de maghiran maruntit peste ficateii aflati in tigaie, la innabusit si cativa solzisori de ceapa.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cum sa mi recapat bucuria
  • person

    "candva stiam sa ma bucur din orice. ma binedispuneam daca imi cumparam flori, daca citeam o carte fr"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right