Drob de peste

Drob de peste

Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de peste. Se poate prepara cu orice fel de carne alba de peste si este delicios. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de vin alb, demisec.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  1 martie  onomastica  florii  paste  
Ingrediente
  • cartof1 bucata
  • morcov2 bucati
  • ou4 bucati
  • marar1 legatura
  • ulei de masline4 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval200 g
  • cod1 kg
  • ceapa verde3 legaturi
Preparare

Ceapa verde se curata, se toaca marunt si se amesteca bine cu mararul tocat, cascavalul dat pe razatoare, oualele batute bine, sare, piper alb.

Morcovii si cartoful se dau pe razatoarea mare si se pun apoi la calit in ulei de masline, cateva minute, adaugandu-se peste primul amestec.

Pestele se curate de oase si se pune la prajit in ulei de masline cateva minute, iar apoi se toaca marunt si se adauga la amestec.

Compozitia se aseaza in 2 tavi mari de copt, unse cu ulei si tapetate cu faina, se niveleaza si se presara cu putin pesmet si suc de rosii gros.

Tavile se dau la cuptor timp de 10-15 de minute, pana se rumeneste frumos la suprafata.

Tips

Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de vin alb, demisec.

Recomandari