Rulada de vita cu ciuperci

Rulada de vita cu ciuperci

Vrei o idee de aperitiv pentru o masa mare? Noi iti propunem un aperitiv satios pe cat de aromat, pe atat de inedit, pe care il poti servi la o masa intre prieteni, care se poate servi cald sau rece, alaturi de un vin rosu.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  
Ingrediente
  • cartof2 bucati
  • ceapa alba3 bucati
  • ciuperci720 g
  • morcov1 bucata
  • ou6 bucati
  • ulei de floarea-soarelui0
  • usturoi uscat3 catei
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • carne de vita800 g
  • pasta de tomate0 dupa gust
  • verdeata0 dupa gust
Preparare

Toate legumele (fara usturoi) se curata si se toaca marunt, impreuna cu ciupercile, si se pun la calit in putin ulei, pana se inmoaie bine.

Dupa ce s-au calit se amesteca cu carnea tocata (inclusiv uleiul din prajeala), usturoiul zdrobit, verdeata tocata marunt, sare, piper si pasta de tomate.

Oualele se sparg si se amesteca foarte bine, apoi se adauga la amestecul de carne si legume.

Compozitia rezultata se pune in 2 tavi de cozonac sau chec, tapetate in prealabil cu putin ulei si faina/pesmet.

Se da la cuptorul incins timp de 1 ora, la foc mare 10 min, apoi restul de timp la foc mic.

Tips

Se serveste calda sau rece.

Recomandari