Frigarui cu creveti

Un aperitiv pentru adevaratii pasionati ai gastronomiei mediteraneene. Frigaruile cu creveti se servesc fierbinti alaturi de sos de chilli si zeama de lamaie. Aceste aperitive sunt perfecte daca esti gazda unei petreceri si vrei sa-ti impresionezi invitatii.
Ingrediente
- cartof6 bucati
- ciuperci12 bucati
- patrunjel0 dupa gust
- ulei de masline2 linguri
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- creveti24 bucati
- ardei gras3 bucati
- chilli0 dupa gust
- zeama de lamaie0 dupa gust
Preparare
Crevetii decorticati se pun la fiert in apa cu sare si condimente pt fructe de mare, iar apoi se scurg bine.
Se calesc apoi 2 minute in ulei de masline incins in care s-a presarat piper negru.
Se pun pe frigarui de metal creveti, bucati de ardei gras, de ciuperci champignon si de cartofi fierti 10 minute in coaja.
Se lasa la gratar pana se rumenesc apoi se presara cu putin ulei de masline si patrunjel tocat marunt.
Tips
Se servesc fierbinti alaturi de sos de chilli si zeama de lamaie.