Ansoa marinat
Vrei niste aperitive foarte gustoase si usor de preparat? Incearca file de ansoa marinat, in combinatie cu toast de paine prajita! Este un aperitiv extrem de usor de preparat si potrivit pentru orice ocazie.
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- ansoa600 g
- ardei iute2 bucati
- lamaie2 bucati
- patrunjel1 legatura
- usturoi uscat2 catei
- ulei de masline0 dupa gust
- cimbru0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- otet8 linguri
Preparare
Fileul de ansoa se aseaza intr-un vas iar peste el se toarna otetul si lamaile stoarse, amestecandu-se usor, dupa care se da vasul la rece 1,5 ore.
Legatura de patrunjel se toaca foarte marunt, la fel si cei 2 ardei iuti si usturoiul.
Intr-un vas care se inchide ermetic se pune un strat de file de ansoa scos din marinata de otet si lamaie, putin din zeama marinata, patrunjel, ardei, usturoi, sare si piper, continuandu-se asa pana se termina ingredientele
La sfarsit se toarna ulei de masline cat sa acopere continutul si se da vasul la rece la frigider, timp de 3-4 zile.
Tips
Se serveste cu toast prajit si uns cu margarina si condimente.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"