Supa crema de spanac

Supa crema de spanac este o supa plina de vitamine si delicioasa.
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- ou1 bucata
- unt60 g
- faina1 lingura
Preparare
Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa intr-o oala cu apa.
Dupa ce au fiert 1.30-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc.
Cand zeama clocoteste, se adauga faina bine amestecata cu lapte caldut si spanacul care a fost curatat, spalat bine in mai multe ape si oparit cu apa clocotita si sare.
Dupa ce a fiert bine supa 20-30 min., se strecoara si se trece spanacul prin sita.
Se amesteca pireul cu zeama si sarea si se aseaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un galbenus, se adauga untul si patrunjelul tocat fin.




















