Supa crema de spanac

Supa crema de spanac

Supa crema de spanac este o supa plina de vitamine si delicioasa.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • ou1 bucata
  • unt60 g
  • faina1 lingura
Preparare

Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa intr-o oala cu apa.

Dupa ce au fiert 1.30-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc.

Cand zeama clocoteste, se adauga faina bine amestecata cu lapte caldut si spanacul care a fost curatat, spalat bine in mai multe ape si oparit cu apa clocotita si sare.

Dupa ce a fiert bine supa 20-30 min., se strecoara si se trece spanacul prin sita.

Se amesteca pireul cu zeama si sarea si se aseaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un galbenus, se adauga untul si patrunjelul tocat fin.

Recomandari