Ciuperci cu ficatei

Ciuperci cu ficatei

Combinatia dintre ficateii de pasare si ciuperci este una deosebita si reteta este recomandata in special copiilor si persoanelor cu sensibilitate gastrica. Ciuperci cu ficatei se servesc fierbinti, cu verdeata sau ceapa verde deasupra.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci6 bucati
  • ulei de floarea-soarelui0
  • rozmarin0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • maghiran0 dupa gust
  • ceapa verde2 fire
  • ficatei pasare200 g
Preparare

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca marunt, apoi se pune la calit in putin ulei.

Ficateii se spala, se curata de pielite si se taie bucati mici, care se pun peste ceapa rumenita.

Se amesteca ficateii si ceapa cu rozmarin, maghiran, cozile de ciuperci, sare si piper si se umplu cu acest amestec palariile ciupercilor.

Se pun ciupercile intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor 15-20 de minute.

Tips

Se servesc fierbinti, cu verdeata sau ceapa verde deasupra.

Recomandari