Rulada de carne cu sos iute

Rulada de carne cu sos iute

Adu ceva picant in experienta ta culinara. Aceasta rulada picanta este foarte gustoasa servita rece, iar in cazul celor mai sensibili la condimente se poate asezona si cu sos Worcestershire. Se serveste rece, taiata in felii.

Specificbritanic
Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  valentine`s day  ziua femeii  onomastica  
Ingrediente
  • sos worcestershire50 ml
  • ou2 bucati
  • oregano2 lingurite
  • pesmet100 g
  • carne de vita1 kg
  • carne de porc500 g
  • ceapa verde1 legatura
  • sos thai200 ml
Preparare

Carnea de vita si cea de porc se da prin masina de tocat si se pune intr-un castron, impreuna cu sare.

Se adauga 3/4 din sosul Thai, sosul Worcestershire, ceapa verde toccata marunt, cele 2 oua battue, oregano/cimbru si pesmetul si se amesteca pana la omogenizare.

Intr-o forma de chec se toarna compozitia, se niveleaza, se toarna deasupra restul de sos Thai si se da la cuptor 1 ora.

Tips

Se serveste rece, taiata in felii.

Recomandari