Aperitive cu branza

Bagheta rulada
Bagheta rulada

Avem o propunere de bagheta cu oua, crema de branza, putina ceapa verde si masline. Un aperitiv bivalent, perfect atat pentru gustrea de dimineata a micutului tau cat si pentru un picnic cu prietenii. Se serveste taiata felii.

Branza de burduf aperitiv
Branza de burduf aperitiv

Pentru iubitorii branzei de burduf, iata o reteta simpla si delicioasa de aperitiv. Pregateste-te pentru o combinatie interesanta de branza cu bere si sardine. Se pregateste imediat si salveaza orice masa festiva. Se poate orna si cu masline verzi, in loc de gogosari.

Masline umplute cu branza
Masline umplute cu branza

Maslinele umplute cu branza sunt niste aperitive deosebite, cu un aspect excelent. Poti pregati masline umplute cu branza pentru orice fel de mese festive, pentru ca sunt si apetisante si delicioase. Se poate consuma pe toast prajit sau ca umplutura, fara ornare prealabila.

Branza de burduf cu sardele si ceapa
Branza de burduf cu sardele si ceapa

Un aperitiv care cu siguranta va incanta musafirii, branza de burduf maruntita si amestecata cu sardele si ceapa se poate consuma ca garnitura la gratar sau pur si simplu pe paine. Se serveste foarte rece, ori ca garnitura ori pe felii de paine prajita.

Cartofi cu branza in folie
Cartofi cu branza in folie

Iti prezentam o propunere de garnitura clasica. Combinatia dintre branza condimentata si cartofii dulci creeaza un preparat perfect pentru o cina in familie. Se servesc fierbinti, cu o feliuta de unt deasupra.

Conopida cu branza
Conopida cu branza

Iti propunem un aperitiv cu un amestec de diferite tipuri de branza si conopida. Este gata in 20 de minute si are un gust minunat, iar alaturi de toast prajit este un deliciu! Se serveste rece pe toast de paine prajita.

Crutoane cu ceapa si cascaval
Crutoane cu ceapa si cascaval

Daca iti place gratarul, iti venim in ajutorul cu o garnitura pe masura. O garnitura potrivita pentru un gratar de pui, combinatia dintre crutoane si cascaval este completata ideal de catre ceapa verde aromata.

Castraveti cu urda
Castraveti cu urda

Un aperitiv foarte gustos, potrivit pentru aceasta perioada de detoxifiere de dupa sarbatori, castravetii cu urda arata spectaculos, cu putina migala. Se servesc combinate, painea fierbinte si castravetele foarte rece.

Galuste din orez si cascaval
Galuste din orez si cascaval

Sunt foarte gustoase ca garnitura la friptura. Sau pur si simplu consumate alaturi de un sote gratinat de legume. In orice varianta, gustul lor inconfundabil face furori. Se servesc alaturi de friptura de porc sau sote de legume.

Rulouri cu branza si somon
Rulouri cu branza si somon

Daca masa de Craciun v-a adus numai bucate grase, este timpul pentru aceste rulouri foarte aromate, cu somon fume. Aceste aperitive din clatite se servesc cu cate o scobitoare infipta in fiecare rulou.

Bilute festive cu branza
Bilute festive cu branza

Un aperitiv delicios si care arata spectaculos, bilutele festive din telemea de oaie sunt cu adevarat preparate de sarbatoare. Aceste tartine se servesc cu cate o scobitoare infipta in fiecare biluta de branza.

Tartine cu pasta de conopida
Tartine cu pasta de conopida

Un aperitiv potrivit in orice ocazie, tartinele cu conopida sunt gustoase, aromate si usor digerabile. Se poate folosi si branza de vaci in loc de cea Gouda, pentru un gust mai dietetic. Nu uita de efectul detoxifiant al conopidei si de complexul de vitamine din branza Gouda.

Chiftelute cu branza
Chiftelute cu branza

Daca iti plac chiftelutele, atunci te vei indragosti de aceste delicii savuroase cu branza telemea rasa. Sunt apetisante si au un gust desavarsit. Serveste-le cu sos de iaurt si vor avea o savoare mediteraneana. Pofta buna!

Chec aperitiv
Chec aperitiv

Checul aperitiv este un preparat care va face cu siguranta deliciul unei mese imbelsugate intre prietenii apropiati. Este foarte gustos si plin de ingrediente sanatoase, astfel ca aportul de vitamine si minerale este asigurat.

Aperitiv din branza de burduf
Aperitiv din branza de burduf

Aperitiv din branza de burduf - cu aceasta reteta vei prepara cat ai clipi aperitive din branza. Sunt foarte gustoase datorita branzei de burduf foarte aromata in combinatie cu sardelele afumate si ceapa. Se pot consuma pe paine prajita sau direct de pe platou.

Tarta cu sunca si conopida
Tarta cu sunca si conopida

Tarta cu sunca si conopida este un aperitiv excelent, savuros si usor de preparat. Va oferim aceasta reteta de tarta cu sunca si conopida, plina de ingrediente satioase, pentru a fi servita ca atare sau ca aperitiv pe langa felul principal de mancare.

Tartine cu telemea si ceapa
Tartine cu telemea si ceapa

Tartine cu telemea si ceapa - Dupa o zi petrecuta la birou nu prea ai chef sa stai in bucatarie, de aceea iti recomandam aceasta reteta rapida de tartine cu telemea, morcov, ceapa si verdeata. Tartinele cu telemea si ceapa pot fi o gustare excelenta si la o masa festiva.

Rulou cu ardei gras si cascaval
Rulou cu ardei gras si cascaval

Ruloul cu ardei gras si cascaval poate fi un excelent aperitiv sau se poate servi cald cu diverse garnituri de legume si salate. Ruloul cu ardei gras si cascaval este foarte fraged si fin, nu ramane decat sa-i descoperiti adevarata savoare.

Rulada cu branza
Rulada cu branza

Rulada cu branza este un aperitiv delicios si ispititor, caruia nu vei putea sa-i rezisti. Rulada cu branza este atat de apetisanta, incat va deveni rulada ta preferata, dupa ce o vei prepara. Pentru a-i da o textura mai pufoasa poti amesteca telemeaua cu branza de vaci.

Briose cu branza feta si rosii uscate
Briose cu branza feta si rosii uscate

Cine a zis ca briosele trebuie sa fie numai dulci? Aceste briose cu branza feta si rosii uscate arata delicios si sunt numai bune pentru un mic dejun. Sunt moi si pufoase chiar si a doua zi. Merita sa incerci aceste briose cu branza feta si rosii uscate.

Rosii umplute cu sufleu de branza
Rosii umplute cu sufleu de branza

Rosii umplute cu sufleu de branza - O asociere excelenta de rosii cu branza. Rosiile umplute cu sufleu de branza sunt potrivite atat pentru diverse ocazii, cat si zile obisnuite. Asadar, daca-ti plac aperitivele calde, trebuie sa-l incerci pe acesta.

Branza la cuptor, cu ardei copt si masline
Branza la cuptor, cu ardei copt si masline

Amintirile unei vacante pe meleagurile grecesti ne insotesc tot anul, iar o amintire culinara de genul branza la cuptor, cu ardei copt si masline este bine venita. Aceasta branza la cuptor, cu ardei copt si masline aduce un pic din caldura si savoarea Greciei.

Smochine cu gorgonzola si vin
Smochine cu gorgonzola si vin

Va oferim o reteta dementiala pentru o cina romantica, de sf. Valentin sub forma unor smochine cu gorgonzola si vin. Aceste smochine cu gorgonzola si vin sunt o reteta inedita de ingrediente care mai de care mai afrodisiace si mai savuroase.

Crema de Gorgonzola
Crema de Gorgonzola

Iata o apetisanta reteta de crema de Gorgonzola, pe care o putem servi ca pe o gustare, un aperitiv. Crema de Gorgonzola este savuroasa si picanta si merge servita cu paine prajita. Pentru un plus de savoare putem orna crema de Gorgonzola cu boabe de strugure.

Rulouri cu branza
Rulouri cu branza

Rulouri cu branza, ca de fapt orice fel de rulou, pot fi folosite cu succes, ca aperitiv pentru mesele la care aveti invitati. Daca alegeti o reteta relativ usor de preparat, dar bogata in ingrediente cum sunt aceste rulouri cu branza, rezultatul va fi unul surprinzator.

Telemea la cuptor
Telemea la cuptor

Telemea la cuptor este un aperitiv excelent, usor de preparat si cu putine calorii. De asemenea aceasta telemea la cuptor poate fi o gustare delicioasa pentru seara. Cei care tin regim nu vor consuma aceasta telemea la cuptor cu paine.

Branza de vaci cu ceapa
Branza de vaci cu ceapa

Iata o gustare excelenta de branza de vaci cu ceapa, sanatoasa si gustoasa. Aceasta reteta de branza de vaci cu ceapa va fi pe placul lactovegetarienilor, si a celor care vor sa manance usor si sanatos.

Branza-aperitiv
Branza-aperitiv

Branza-aperitiv este o gustare excelenta pentru dieta montignac, dar putem servi branza-aperitiv si ca aperitiv la mesele de duminica, sau ca gustare la servici. Aceasta branza-aperitiv este saraca in calorii, dar are un gust si o aroma excelenta si este destul de satioasa.

Fasole verde cu branza feta
Fasole verde cu branza feta

Reteta de fasole verde cu branza feta este o salata dar si un aperitiv excelent. Putem consuma fasole verde cu branza feta ca aperiv pentru masa de seara, pentru ca este o masa plina de vitamine si limitata ca si calorii.

Ardei umpluti cu urda
Ardei umpluti cu urda

Ardei umpluti cu urda sunt o mancare estivala racoroasa si delicioasa. Putem prepara ardei umpluti cu urda pentru ocazii speciale pentru ca arata bine si gustul este excelent, dar putem consuma ardei umpluti cu urda si ca gustare in dieta South Beach. Putem inlocui urda cu branza de vaci degresata,

Recomandari