Bilute festive cu branza

Bilute festive cu branza

Un aperitiv delicios si care arata spectaculos, bilutele festive din telemea de oaie sunt cu adevarat preparate de sarbatoare. Aceste tartine se servesc cu cate o scobitoare infipta in fiecare biluta de branza.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  zile de nastere  craciun  revelion  dragobete  ziua femeii  onomastica  
Ingrediente
  • ulei de masline3 linguri
  • rozmarin0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • smantana100 ml
  • susan0 dupa gust
  • telemea500 g
  • piper verde0 dupa gust
Preparare

Telemeaua de oaie se rade marunt, apoi se amesteca cu smantana si cu uleiul de masline.

Din compozitia rezultata se formeaza bilute rotunde si se pun pe un platou intins.

Pune in rasnita piper negru, verde si rosu si rasneste-le impreuna, insa nu marunt.

Toaca foarte marunt ierburile aromate.

Tavaleste bilutele de branza intai prin amestecul de piper, apoi prin ierburile aromate. Da la rece 30 minute.

Tips

Se servesc cu cate o scobitoare infipta in fiecare biluta de branza.

Recomandari