Chiftelute cu branza

Chiftelute cu branza

Daca iti plac chiftelutele, atunci te vei indragosti de aceste delicii savuroase cu branza telemea rasa. Sunt apetisante si au un gust desavarsit. Serveste-le cu sos de iaurt si vor avea o savoare mediteraneana. Pofta buna!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  onomastica  
Ingrediente
  • patrunjel1 legatura
  • ulei de floarea-soarelui0
  • unt100 g
  • marar1 legatura
  • usturoi uscat5 catei
  • sare0 dupa gust
  • branza de vaci100 g
  • ceapa rosie1 bucata
  • telemea200 g
  • carne tocata pui500 g
Preparare

Untul se freaca spuma apoi se adauga in el verdeturile tocate foarte marunt si branzeturile date pe razatoarea mica.

Se lasa amestecul 5 minute la rece dupa care se ruleaza sub forma unui baton, cu ajutorul unei folii de celofan. Se da din nou la rece 2 ore.

Se toaca marunt ceapa rosie sau prazul, se amesteca cu carnea tocata de pui, usturoiul zdrobit, sare, putina verdeata si miezul de paine inmuiat si stors.

Se modeleaza chiftelute cu mana si in mijlocul fiecareia se pune cate un cubulet din batonul de branzeturi si unt.

Chiftelutele s eprajesc apoi in ulei, pe toate partile, pana se rumenesc. Se servesc fierbinti.

Tips

Serveste-le cu sos de iaurt si vor avea o savoare mediteraneana.

Recomandari