Brocoli cu sunca afumata

Brocoli cu sunca afumata

Brocoli cu sunca afumata - va propunem o mancare de brocoli usoara si de sezon. Brocoli cu sunca afumata, sunt usor de facut si este delicioasa pentru cei mici sau mari. Brocoli cu sunca afumata poate fi o garnitura excelenta, sau poate fi consumata ca atare.

Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci500 g
  • unt150 g
  • sunca afumata250 g
Preparare

Brocoli se spala si se desprinde in buchetele, care se pun la fiert pentru 5-7 minute intr-un vas cu apa cu sare. Apoi se scot si se pun la scurs.

Ciupercile se spala bine in apa rece, se tai feliute si se calesc intr-o tigaie cu putin unt.

Se unge un vas cu unt si se aseaza un rand de brocoli fiert, apoi feliute de sunca afumata, ciuperci inabusite in unt, se repeta straturile pana se umple cratita.

Se presara deasupra parmezanul ras si se da 10 minute la cuptor.

Recomandari