Crutoane cu ceapa si cascaval

Crutoane cu ceapa si cascaval

Daca iti place gratarul, iti venim in ajutorul cu o garnitura pe masura. O garnitura potrivita pentru un gratar de pui, combinatia dintre crutoane si cascaval este completata ideal de catre ceapa verde aromata.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  valentine`s day  ziua femeii  
Ingrediente
  • lapte400 ml
  • ou2 bucati
  • patrunjel4 fire
  • cascaval200 g
  • ceapa verde1 legatura
  • crutoane400 g
Preparare

Ceapa verde se toaca si se pune la prajit, apoi se pune peste crutoanele depaine, intr-un vas adanc.

Oualele se bat impreuna cu un praf de sare, patrunjelul tocat si laptele si se adauga peste crutoanele din vas.

Se rade cascavalul si se incorporeaza in compozitie.

Se pregateste o tava de sticla termorezistenta, tapetata cu faina si se toarna in ea compozitia, apoi se da la cuptor pana se rumeneste.

Tips

Se serveste calda.

Recomandari