Chec aperitiv

Checul aperitiv este un preparat care va face cu siguranta deliciul unei mese imbelsugate intre prietenii apropiati. Este foarte gustos si plin de ingrediente sanatoase, astfel ca aportul de vitamine si minerale este asigurat.
Ingrediente
- lapte150 ml
- ou4 bucati
- ulei de floarea-soarelui4 linguri
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- praf de copt1 plic
- sunca de praga250 g
- masline verzi150 g
- faina150 g
Preparare
Puneti intr-un castron faina, praful de copt si doua varfuri de cutit de sare. Faceti la mijloc o adancitura, incorporati ouale si amestecati turnand cate un pic de lapte. Adaugati uleiul, maslinele si sunca taiata cubulete. Amestecati bine toate ingredientele, sarati si piperati.
Se poate pune in plus o jumatate de gogosar din otet taiat cubulete, frunze de patrunjel taiate marunt si putina nucsoara.
Varsati aluatul intr-o forma de chec unsa cu ulei si dati-l la cuptorul incins la 180 grade. Lasati-l la copt o ora si 15 min.
Cand este gata rasturnati-l pe un gratar si cand este rece taiati-l felii sau cubulete.