Retete pentru 10 persoane

Tort Raffaello cu zmeura
Tort Raffaello cu zmeura

Un tort delicios pe care il poti pregati fie ca ai sau nu un prilej de sarbatoare. Este un desert mai elaborat insa rezultatul va merita cu siguranta. Zmeura racoritoare va echilibra dulceata cremei si a blatului. Pofta buna!

Prajitura cu crema de branza si ness
Prajitura cu crema de branza si ness

O prajitura fina, racoroasa, cu un gust subtil de cafea, ne-a placut extraordinar de mult, asa ca merita sa o treceti pe listuta de retete pentru Craciun sau Revelion. Ba mai mult, daca doriti o puteti face chiar in forma de tort!

Reteta moldoveneasca: Dresala (Sarbusca)
Reteta moldoveneasca: Dresala (Sarbusca)

Reteta face parte din proiectul `Descopera traditiile culinare romanesti` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Cocktail Apricot Cointreau
Cocktail Apricot Cointreau

Un cocktail deosebit pentru iubitorii gustului aromat al caiselor, Apricot Cointreau este bautura perfecta pentru o seara romantica alaturi de persoana iubita, sau, de ce nu, un aperitiv perfect pentru o onomastica intre prieteni.

Placinta de peste
Placinta de peste

Pentru ca de Florii avem dezlegare la peste, ce spuneti de o placinta gustoasa cu peste file? Poate fi consumata ca aperitiv sau in loc de gustare si putem folosi orice tip de peste file preferam, important este sa fie fara oase.

Tocinei
Tocinei

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

Varza cu taitei de casa
Varza cu taitei de casa

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

Mini Panettone
Mini Panettone

De pe masa de Craciun ori Revelion nu trebuie sa-ti lipseasca cozonacul. Insa, pentru un plus de originalitate, noi iti propunem o reteta de Mini Panettone cu care sa-ti surprinzi invitatii. N-ai nevoie de forme speciale pentru preparare (poti folosi cutii goale de conserve sau forme de briose).

Briose cremoase de ciocolata
Briose cremoase de ciocolata

Pentru un mic dejun delicios, ori pentru un desert ce vrea sa impresioneze, va propunem astazi o reteta de briose cremoase de ciocolata. Este de preferat sa le serviti calde, astfel ca puteti pastra compozitia la congelator si le puteti coace chiar inainte sa le serviti.

Piramide de ciocolata
Piramide de ciocolata

O prajitura aromata si usor de preparat poate reprezenta desertul perfect pentru onomastica persoanelor dragi din familie. Foloseste coaja rasa de portocala si vei obtine un deliciu gastronomic care va fi apreciat cu siguranta!

Prajitura Kardinal Schnitte
Prajitura Kardinal Schnitte

Prajitura Kardinal Schnitte reprezinta un desert indragit de toata lumea, originar din Austria. De aceea, doamna Laura Laurentiu ne invita astazi sa pregatim acest dulce savuros pentru cei dragi, de Sfanta Maria!

Fursecuri cu gem si unt de arahide
Fursecuri cu gem si unt de arahide

Fursecurile cu gem si unt de arahide reprezinta micul dejun preferat al copiilor! Si, pentru ca se apropie sarbatorile, ne-am gandit sa-ti prezentam aceasta reteta pentru ca tu sa-i incanti pe cei mici. Iar odata cu ei, sa te bucuri si tu de magia sarbatorilor.

Fursecuri cu nuca de cocos si struguri
Fursecuri cu nuca de cocos si struguri

Dulciurile preferate ale toamnei, fursecurile cu nuca de cocos merg perfect alaturi de un pahar cu cacao si lapte!

Fursecuri cu afine si ciocolata neagra
Fursecuri cu afine si ciocolata neagra

Dulciurile preferate ale toamnei, fursecurile cu afine merg perfect alaturi de un ceai fierbinte!

Drob de spanac si ciuperci
Drob de spanac si ciuperci

Postul Pastelui e cea mai potrivita perioada sa gusti din deliciosul drob de spanac si ciuperci!

Cornulete cu gem de caise
Cornulete cu gem de caise

Va puteti delecta cu o portie de cornulete cu gem de caise aromat, fara sa aveti nevoie de talent de mare bucatareasa.

Alvita cu miere
Alvita cu miere

Alvita va va aduce cu siguranta aminte de copilarie. Un dulce clasic avand ingredientul principal mierea de salcam si nucile. Nu este o reteta usor de facut insa dulceata ei va va cuceri pe loc. Asadar va prezentam in cele ce urmeaza, reteta de alvita!

Biscuiti inimioare cu inghetata
Biscuiti inimioare cu inghetata

Fie ca ii savurezi fierbinti alaturi de un ceai verde, fie ii servesti reci cu inghetata intre ei, acesti biscuiti sunt apetisanti si aromati!

Paianjeni de Halloween
Paianjeni de Halloween

Cu siguranta nu ti-ai inchipuit niciodata ca niste simple briose pot deveni prajitura ta favorita de Halloween!

Cocktail din coniac si caise
Cocktail din coniac si caise

In cazul in care vrei o petrecere de Halloween noi iti oferim un cocktail delicios pentru invitati.