Retete pentru 10 persoane

Un tort delicios pe care il poti pregati fie ca ai sau nu un prilej de sarbatoare. Este un desert mai elaborat insa rezultatul va merita cu siguranta. Zmeura racoritoare va echilibra dulceata cremei si a blatului. Pofta buna!

O prajitura fina, racoroasa, cu un gust subtil de cafea, ne-a placut extraordinar de mult, asa ca merita sa o treceti pe listuta de retete pentru Craciun sau Revelion. Ba mai mult, daca doriti o puteti face chiar in forma de tort!

Reteta face parte din proiectul `Descopera traditiile culinare romanesti` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Un cocktail deosebit pentru iubitorii gustului aromat al caiselor, Apricot Cointreau este bautura perfecta pentru o seara romantica alaturi de persoana iubita, sau, de ce nu, un aperitiv perfect pentru o onomastica intre prieteni.

Pentru ca de Florii avem dezlegare la peste, ce spuneti de o placinta gustoasa cu peste file? Poate fi consumata ca aperitiv sau in loc de gustare si putem folosi orice tip de peste file preferam, important este sa fie fara oase.

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

De pe masa de Craciun ori Revelion nu trebuie sa-ti lipseasca cozonacul. Insa, pentru un plus de originalitate, noi iti propunem o reteta de Mini Panettone cu care sa-ti surprinzi invitatii. N-ai nevoie de forme speciale pentru preparare (poti folosi cutii goale de conserve sau forme de briose).

Pentru un mic dejun delicios, ori pentru un desert ce vrea sa impresioneze, va propunem astazi o reteta de briose cremoase de ciocolata. Este de preferat sa le serviti calde, astfel ca puteti pastra compozitia la congelator si le puteti coace chiar inainte sa le serviti.

O prajitura aromata si usor de preparat poate reprezenta desertul perfect pentru onomastica persoanelor dragi din familie. Foloseste coaja rasa de portocala si vei obtine un deliciu gastronomic care va fi apreciat cu siguranta!

Prajitura Kardinal Schnitte reprezinta un desert indragit de toata lumea, originar din Austria. De aceea, doamna Laura Laurentiu ne invita astazi sa pregatim acest dulce savuros pentru cei dragi, de Sfanta Maria!

Fursecurile cu gem si unt de arahide reprezinta micul dejun preferat al copiilor! Si, pentru ca se apropie sarbatorile, ne-am gandit sa-ti prezentam aceasta reteta pentru ca tu sa-i incanti pe cei mici. Iar odata cu ei, sa te bucuri si tu de magia sarbatorilor.

Dulciurile preferate ale toamnei, fursecurile cu nuca de cocos merg perfect alaturi de un pahar cu cacao si lapte!

Dulciurile preferate ale toamnei, fursecurile cu afine merg perfect alaturi de un ceai fierbinte!

Postul Pastelui e cea mai potrivita perioada sa gusti din deliciosul drob de spanac si ciuperci!

Va puteti delecta cu o portie de cornulete cu gem de caise aromat, fara sa aveti nevoie de talent de mare bucatareasa.

Alvita va va aduce cu siguranta aminte de copilarie. Un dulce clasic avand ingredientul principal mierea de salcam si nucile. Nu este o reteta usor de facut insa dulceata ei va va cuceri pe loc. Asadar va prezentam in cele ce urmeaza, reteta de alvita!

Fie ca ii savurezi fierbinti alaturi de un ceai verde, fie ii servesti reci cu inghetata intre ei, acesti biscuiti sunt apetisanti si aromati!

Cu siguranta nu ti-ai inchipuit niciodata ca niste simple briose pot deveni prajitura ta favorita de Halloween!

In cazul in care vrei o petrecere de Halloween noi iti oferim un cocktail delicios pentru invitati.