Drob de spanac si ciuperci

Drob de spanac si ciuperci

Postul Pastelui e cea mai potrivita perioada sa gusti din deliciosul drob de spanac si ciuperci!

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • castravete verde1 legatura
  • ciuperci1 conserva
  • spanac1 kg
  • ulei de floarea-soarelui3 linguri
  • usturoi uscat2 catei
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pesmet3 linguri
  • cascaval300 g
  • orez3 linguri
  • verdeata0 dupa gust
  • faina3 linguri
Preparare

Se opareste spanacul in apa clocotita in care punem sare, se scoate cu spumiera, se scurge si se toaca apoi marunt.

Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in ulei incins, alaturi de usturoiul pisat si ciupercile tocate.

Intr-un castron, se amesteca spanacul tocat, ceapa, usturoiul si ciupercile din ulei, cascavalul vegetal, orezul fiert, pesmetul si faina. Se amesteca bine, se adauga sare, piper, verdeata, dupa gust;

Se pune compozitia in doua tavi de chec tapetate cu hartie de copt si unse cu putin ulei si se uniformizeaza cu cutitul.

Se dau tavile la cuptorul incins cca 30 minute.

Tips

Se consuma rece, dupa ce a stat la frigider 30 de minute.

Recomandari