Tort Raffaello cu zmeura

Un tort delicios pe care il poti pregati fie ca ai sau nu un prilej de sarbatoare. Este un desert mai elaborat insa rezultatul va merita cu siguranta. Zmeura racoritoare va echilibra dulceata cremei si a blatului. Pofta buna!
Ingrediente
Preparare
Batem albusurile spuma si cand devin ferme adaugam zaharul. Mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Adaugam galbenusurile si apa. Omogenizam si adaugam faina, praful de copt si nuca de cocos. Amestecam pana ce sunt incorporate total.
Tapetam forma de copt cu margini detasabile cu hartie de copt si turnam compozitia in ea apoi o nivelam. Dimensiunea formei este de 32 cm. Dam la cuptor pana se rumeneste usor. Lasam sa se raceasca apoi scoatem blatul din forma. Dupa cum vedeti blatul nu este foarte inalt. Taiem blatul in trei. Pregatim apoi crema. Punem frisca lichida intr-un vas si adaugam ciocolata rupta bucatele.
Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"banii nu altceva decat o forma de sclavie impersonala,in locul vechii sclavii persoanle"