Varza cu taitei de casa

Varza cu taitei de casa

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

Specificromanesc
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  botez  zile de nastere  craciun  revelion  onomastica  
Ingrediente
  • ou4 bucati
  • varza alba2500 g
  • sare50 g
  • piper5 g
  • faina1 kg
  • untura250 g
Preparare

Evenimentul este desfasurat cu sprijinul agentiei de relatii publice, Russenart Communications, iar reteta este preluata din retetarul `Retetele bunicului`, redactat de Adrian Buzoianu, pe www.chefbuzu.com.

Produsul "Varza cu taitei de casa" poate fi degustat la pretul promotional de 6 lei, in perioada 6 - 10 februarie, zilnic, intre orele 16 - 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii - P-ta Sf. Vineri).


MOD DE PREPARARE

Din faina, oua, apa si sare se pregateste coca de taitei, care apoi se intinde in foi, se lasa sa se zvinte, se ruleaza sul si se taie in fasii subtiri de 1 cm latime.

Taiteii se cern si se fierb in apa clocotita cu sare pentru circa 20 minute. Apoi se racesc in apa rece si se strecoara bine.

Varza se toaca marunt, se sareaza, se freaca bine, se stoarce si se caleste in untura incinsa.

Dupa ce varza se caleste se adauga taiteii, piperul si se asezoneaza dupa gust.

Tips

Preparatul se serveste cald.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
PRIETENIE
  • person

    "...daca dragoste nu e.....nimic nu e.."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere