Tocinei

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.
Ingrediente
- cartof2 kg
- ou2 bucati
- sare1 lingura
- piper1 lingurita
- smantana2 linguri
- branza burduf1 ceasca
- faina1 lingura
- untura2 linguri
Preparare
Evenimentul este desfasurat cu sprijinul agentiei de relatii publice, Russenart Communications, iar reteta este primita de la Cabana Zada, din comuna Carlibaba, judetul Suceava (Bucovina). Detalii si contact pe www.chefbuzu.com.
Produsul "Tocinei" poate fi degustat la pretul promotional de 6 lei, in perioada 11 - 17 februarie, zilnic, intre orele 16 - 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii - P-ta Sf. Vineri).
MOD DE PREPARARE
Se curata cartofii si se rad pe razatoarea mica (trebuie sa devina o pasta).
Se amesteca bine cu faina, ouale, sare si piper. Se amesteca apoi cu branza.
Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de preferinta cu gust de afumatura) si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o coaja maronie-aurie.
Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si se serveste.
Tips
Preparatul se serveste cald.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"nu poti spune despre ceva ca e greu inainte sa incerci!"