Tocinei

Tocinei

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  1 martie  ziua copilului  onomastica  
Ingrediente
  • cartof2 kg
  • ou2 bucati
  • sare1 lingura
  • piper1 lingurita
  • smantana2 linguri
  • branza burduf1 ceasca
  • faina1 lingura
  • untura2 linguri
Preparare

Evenimentul este desfasurat cu sprijinul agentiei de relatii publice, Russenart Communications, iar reteta este primita de la Cabana Zada, din comuna Carlibaba, judetul Suceava (Bucovina). Detalii si contact pe www.chefbuzu.com.

Produsul "Tocinei" poate fi degustat la pretul promotional de 6 lei, in perioada 11 - 17 februarie, zilnic, intre orele 16 - 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii - P-ta Sf. Vineri).


MOD DE PREPARARE

Se curata cartofii si se rad pe razatoarea mica (trebuie sa devina o pasta).

Se amesteca bine cu faina, ouale, sare si piper. Se amesteca apoi cu branza.

Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de preferinta cu gust de afumatura) si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o coaja maronie-aurie.

Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si se serveste.

Tocinei pe video.ele.ro

Tips

Preparatul se serveste cald.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ce fel de vrajitoare sunt
  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi dama Niko Gri
Shop Ele.rochevron_right