Fursecuri cu nuca de cocos si struguri

Dulciurile preferate ale toamnei, fursecurile cu nuca de cocos merg perfect alaturi de un pahar cu cacao si lapte!
Ingrediente
- ou3 bucati
- struguri1 cana
- unt100 g
- sare1 lingurita
- praf de copt5 lingurite
- zahar brun2 cani
- faina4 cani
- esenta de cocos3 lingurite
- fulgi de cocos1 ceasca
Preparare
- Se amesteca bine untul topit, zaharul, ouale si esenta de cocos intr-o compozitie omogena.
- Se inglobeaza sarea si praful de copt, pana obtinem un aluat lipicios.
- Se formeaza mici bilute care se preseaza usor in palma, apoi se tavalesc prin zahar si fulgi de nuca de cocos, se cresteaza usor cu varful unei furculite si se aseaza cateva bobite de strugure inauntru, apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie, la copt, maxim 15 minute.
Tips
Se servesc reci, alaturi de cacao fierbinte.