Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Vrei sa pregatesti un aperitiv inedit? Cuburile cu crema de branza si somon pot fi alegerea perfecta atunci cand vrei sa-ti surprinzi invitatii. Caietul cu retete ne invata sa pregatin retete gustoase, accesibile oricui.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  paste  revelion  onomastica  florii  
Recomandat pentru Dieta
Regim diabet  Regim osteoporoza  
Ingrediente
  • somon200 g
  • marar5 fire
  • sare0 dupa gust
  • smantana50 g
  • gelatina alimentara1 plic
  • paine graham3 felii
  • crema de branza400 g
  • piper alb0 dupa gust
Preparare

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali si asezati pe fund feliile de paine.

Crema de branza se mixeaza impreuna cu smantana.

Adaugam somonul afumat taiat cubulete mici si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare de mare si piper alb.

Punem gelatina intr-un castronel , completam cu cateva linguri de apa si o lasam 1 minut sa se hidrateze. Punem castronelul pe baie de aburi pana ce gelatina se dizolva de tot, fara sa ramana granule.
Adaugam gelatina astfel preparata in compozitie si omogenizam .
Rasturnam compozitia in tava peste feliile de paine.

Nivelam cu ajutorul unei spatule si dam la frigider pentru cel putin o ora. Daca va grabiti puteti baga 10 minute la congelator.

Scoatem apoi din tava cu ajutorul foliei aperitivul si il taiem cu un cutit foarte bine ascutit in forma de cubulete cubulete


Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon de la www.caietulcuretete.com

Credit foto: www.caietulcuretete.com

Tips

Decoram cu trandafirasi din somon afumat si crengute de marar.

Recomandari