Bagheta rulada

Bagheta rulada

Avem o propunere de bagheta cu oua, crema de branza, putina ceapa verde si masline. Un aperitiv bivalent, perfect atat pentru gustrea de dimineata a micutului tau cat si pentru un picnic cu prietenii. Se serveste taiata felii.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  ziua pacalelilor  onomastica  
Ingrediente
  • branza topita100 g
  • mustar0 dupa gust
  • ou2 bucati
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • masline negre125 g
  • ceapa verde4 fire
  • bagheta1 bucata
  • crema de branza200 g
Preparare

Bagheta se taie pe din doua, apoi se scoate cu grija miezul fiecarei jumatati.

Se fierb tare cele 2 oua, se racesc si se zdrobesc cu o furculita, amestecandu-se apoi cu miezul baghetei, branza crema, ceapa verde, branza topita, maslinele, sarea, piperul si mustarul.

Cu crema obtinuta umplem jumatatile de bagheta, le presam bine in folie alimentara si le bagam la rece timp de 1,5 ore.

Tips

Se serveste taiata felii.

Recomandari