Rulou cu ardei gras si cascaval

Rulou cu ardei gras si cascaval

Ruloul cu ardei gras si cascaval poate fi un excelent aperitiv sau se poate servi cald cu diverse garnituri de legume si salate. Ruloul cu ardei gras si cascaval este foarte fraged si fin, nu ramane decat sa-i descoperiti adevarata savoare.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  paste  
Ingrediente
  • cartof0 dupa gust
  • ceapa alba1 bucata
  • mustar0 dupa gust
  • ou1 bucata
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval100 g
  • carne de vita1 kg
  • ardei gras3 bucati
  • ghimbir0 dupa gust
  • unt nesarat0 dupa gust
  • verdeata0 dupa gust
Preparare

Carnea se bate ca pe snitele, se potriveste de sare, piper si jumatate de lingurita de ghimbir tocat;

Ceapa se taie fin, se caleste in ulei, se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu ardeii grasi taiati marunt, cascaval ras, ou, sare si piper;

Se pune cate putin din aceasta compozitie pe fiecare bucata de carne batuta, apoi se ruleaza si se fixeaza cu scobitori;

Se pun toate rulourile pe o tava unsa cu unt, care se introduce in cuptorul incins dinante la temperatura de 270 C, pana se formeaza o crusta aurie, apoi se micsoreaza temperatura la 170 C, se toarna putina apa si se lasa pana scade lichidul, stropind din cand in cand rulourile cu sosul format;

Rulourile se taie in felii inainte de servire.

Tips

Se pot completa cu garnitura de cartofi prajiti, legume gratinate sau conservate si sos de mustar. Se orneaza cu verdeata.

Recomandari