Rulada cu branza

Rulada cu branza este un aperitiv delicios si ispititor, caruia nu vei putea sa-i rezisti. Rulada cu branza este atat de apetisanta, incat va deveni rulada ta preferata, dupa ce o vei prepara. Pentru a-i da o textura mai pufoasa poti amesteca telemeaua cu branza de vaci.
Ingrediente
- lapte500 ml
- ou4 bucati
- unt100 g
- marar0 dupa gust
- cascaval0 dupa gust
- branza de vaca0 dupa gust
- faina3 linguri
- ceapa verde0 dupa gust
Preparare
Untul se topeste, se amesteca cu faina, laptele si se pune pe foc pana se ingroasa amestecand pana la omogenizare;
Dupa ce s-a mai racit se adauga ouale pe rand si se amesteca pana se incorporeaza;
Se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit;
Cand s-a copt se ruleaza intr-un servet umed, apoi se desface, se rade branza, se amesteca cu ceapa si mararul tocat, se ruleaza din nou, se unge cu un pic de unt si se rade cascaval deasupra;
Se da la cuptor pentru 5 minute.
Tips
Se poate umple si cu branza de vaci, la care se adauga sare. Se poate amesteca branza de vaci cu telemea.