Branza de burduf aperitiv

Pentru iubitorii branzei de burduf, iata o reteta simpla si delicioasa de aperitiv. Pregateste-te pentru o combinatie interesanta de branza cu bere si sardine. Se pregateste imediat si salveaza orice masa festiva. Se poate orna si cu masline verzi, in loc de gogosari.
Ingrediente
- bere50 ml
- ceapa alba1 bucata
- sardine1 conserva
- chimen0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- smantana100 ml
- branza burduf500 g
Preparare
Se amesteca bine branza de burduf maruntita cu berea blonda, smantana, sardinele maruntite, ceapa mica tocat marunt, chimen, sare si piper.
Se lasa pasta obtinuta la rece, in frigider, timp de 1 ora sau doua.
Se aseaza pasta pe mini platouri sau castronase mici, ornate cu gogosari in otet.
Tips
Se poate orna si cu masline verzi, in loc de gogosari.