Conopida cu branza

Conopida cu branza

Iti propunem un aperitiv cu un amestec de diferite tipuri de branza si conopida. Este gata in 20 de minute si are un gust minunat, iar alaturi de toast prajit este un deliciu! Se serveste rece pe toast de paine prajita.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • branza feta100 g
  • lamaie1 bucata
  • patrunjel0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras1 bucata
  • conopida1 bucata
  • branza de vaci100 g
  • maioneza2 linguri
Preparare

Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune la fiert in putina apa cu sare.

Bucatile fierte se pun intr-un blender cu cutit, alaturi de ardeiul rosu, branza de vaci, branza feta si zeama de lamaie, sare, piper si se transforma intr-o pasta omogena.

Se taie foarte marunt patrunjel proaspat si se pune peste pasta.

Se da vasul cu amestecul preparat la rece, 5 minute.

Tips

Se serveste rece pe toast de paine prajita.

Recomandari