Porc Lo Mein

Daca indragesti mancarea chinezeasca atunci sigur vei fi incantata de acest deliciu gastronomic.
Ingrediente
- usturoi uscat2 catei
- ulei de masline2 lingurite
- amidon1 lingurita
- carne de porc300 g
- taitei1 pachet
- arpagic8 bucati
- ceapa rosie1 bucata
- legume congelate300 g
Preparare
Taietei chinezesti se pun la fiert in putina apa si apoi se scurg.
Ceapa si usturoiul se curata si se prajesc in putin ulei de masline.
Peste ele se pun legumele congelate, foarte putina apa si se lasa la calit pana se inmoaie legumele.
Intr-un vas se pune ulei de masline si carnea de porc, taiata in fasiute subtiri sau in cubulete mici, pana se rumeneste, apoi se adauga la legume.
Intr-un castron se amesteca zeama de la legume cu amidonul de porumb pana se omogenizeaza apoi se toarna peste taietei, si totul peste legume si carne.
Se pune totul intr-un vas care se lasa pe foc 3-4 minute, sa se incalzeasca bine.
Tips
Se serveste cu piper verde deasupra.