Branza de burduf cu sardele si ceapa
Un aperitiv care cu siguranta va incanta musafirii, branza de burduf maruntita si amestecata cu sardele si ceapa se poate consuma ca garnitura la gratar sau pur si simplu pe paine. Se serveste foarte rece, ori ca garnitura ori pe felii de paine prajita.
Ingrediente
- bere50 ml
- sardine6 bucati
- chimen0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- smantana120 ml
- branza burduf500 g
- ceapa rosie1 bucata
Preparare
Branza de burduf se marunteste bine cu ajutorul unei furculite si se adauga sare si chimen.
Intr-un castron adanc se pune branza, apoi smantana, berea neagra si sardelele maruntite, amestecand bine pana la omogenizare.
Ceapa rosie se toaca foarte marunt sau se da prin robot si se adauga in castron.
Tips
Se serveste foarte rece, ori ca garnitura ori pe felii de paine prajita.