Tartine cu pasta de conopida

Tartine cu pasta de conopida

Un aperitiv potrivit in orice ocazie, tartinele cu conopida sunt gustoase, aromate si usor digerabile. Se poate folosi si branza de vaci in loc de cea Gouda, pentru un gust mai dietetic. Nu uita de efectul detoxifiant al conopidei si de complexul de vitamine din branza Gouda.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  paste  craciun  revelion  halloween  ziua femeii  onomastica  
Ingrediente
  • patrunjel0 dupa gust
  • marar0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • paine0
  • ardei gras1 bucata
  • masline negre16 bucati
  • boia dulce1 lingurita
  • conopida1 bucata
  • rosie cherry16 bucati
  • branza gouda100 g
Preparare

Se curata conopida, se desface in buchetele mici si se pune la fiert in apa cu sare.

Dupa ce a fiert bine se pune conopida intr-un blender si se paseaza, amestecandu-se cu sare, boia, piper si verdeata tocata marunt.

Se adauga peste amestec branza Gouda sfaramata si se omogenizeaza.

Painea se rumeneste in toaster si apoi se taie in patratele mici.

Se pune pe fiecare tartina pasta de conopida cu branza si apoi se orneaza cu cate o rosie cherry si o maslina.

Tips

Se poate folosi si branza de vaci in loc de cea Gouda, pentru un gust mai dietetic.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Stau cu capu in jos sau e toata lumea intoarsa pe dos?
  • person

    "am ales sa privesc in spatele cortinelor in timp ce altii viseaza.eu vorbesc ,tu asculti"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right